Härligt

Oj, idag har varit en intensiv dag. Började med att jag steg upp för att hinna få lite sol innan det bar iväg till Bergsbyn. Där var det dags för softarigun krig. Barn mot föräldrar. Det var första gången jag spelade och jag var lite små rädd att det skulle ta ont, men det var inte alls så farligt måste jag säga. Vi sprang runt i skogen och hade krig mot våra föräldrar. Det var riktigt kul! Det som var ett minus var dock att det var HUR mycket mygg som helst! sen var det sjukt varmt för man var tvungen att ha på sig mycket kläder för att inte skada sig, å i 30gradig värme är det inte det roligaste. Men när man var inne i det så gjorde det inte så mycket att det var varmt och myggit.
Sen var det bara hem och duscha för då väntade Sannah,Matilda, Julia och Elin på mig med mat på klipporna. Det var jättemysigt som alltid när vi umgås. Riktigt härliga tjejer ;)
Nu ska jag läsa, jag är snart klar med andra twlight boken och nu väntar den tredje. I morgon blir det jobb 12-19.15 :)

Spontanitet = Awesome

Igår var det jobb som gällde till klockan 7 sen åkte jag hem och åt lite. Just när jag satt och funderade vem man skulle ta å prata med om att bada så fick jag ett sms av Tina. Hon var taggad på att göra nått så då drog jag, hon och Lisa till Boviken och myste med brasa, picknick och till slut bad. Det blev en awesome kväll måste jag säga! Jag älskar spontanitet!

Det spårade lite..

Bad och bastu

Jag måste säga att jag hade en mycket rolig kväll i går. Först var jag jätteotaggad på bad och bastu men när vi väl kom igång så var det awesome. Blev flera bad och vattnet var faktiskt varmt, jättenice :)

Min dag idag började med att jag for ut på en springtur och sen var jag så varm när jag kom tillbaka så jag drgo på mig bikinin direkt och gick ner till brygga och tog ett dopp. Mycket svalkande måste jag säga. Det är sommar tycker jag, när man bara går ner till bryggan och tar ett spontan dopp. Sen blev det att sola och läsa, har förövrigt läst klart twilight så nu ska jag börja med nästa boken, spännande!  Vid halv 2 var det dags att duscha och sedan bar det av till jobbet. Så nu är jag hemma igen och har just ätit middag. Det blir nog en lugn kväll för mig ikväll, ska börja läsa på nästa bok och bara ta det lugnt. I morgon blir det jobb igen, ska försöka kliva upp tidigt så jag kanske hinner sola lite i morgon också.

Läsa i solen

Nu är jag hemma från jobbet och har ätit lite. Det har varit ganska mycket att göra på jobbet idag vilket jag tycker är bra, för då går tiden fort och man behöver inte gå runt och undra vad man ska hitta på. Nu ska jag sätta mig i solen på baksidan och läsa min bok. Just nu läser jag "Twilight", den är faktiskt bättre än jag trodde sen är det härligt att läsa på engelska också.
Vid klockan nio kommer det folk hit och vi ska bada och basta, blir trevligt!

Jag börjar jobba klockan 15 imorgon så då hinner jag förhoppningsvis med att sola ett tag på morgonen:)

Teater

Idag har jag legat och läst i solen, jättehärligt! Jag har längtat efter att bara få ligga och ta det lugnt i värmen, så det var mycket uppskattat. Sen har dom som ska köpa vårat hus varit här idag och vi har gjort en inspektion av huset (typ om det är fukt eller om taket är dåligt å sånt). Dom var mycket trevliga och det känns bra att sälja till nån som uppskattar huset.
Sen blev det upp till stan och äta en se sommarteatern "hemsöborna". Den var väl helt okej, inte det bästa jag sett men ändå trevligt.
Jag tycker att det är lite jobbigt att se teater på så där nära håll. Det känns nästan lite pinsamt när dom står där och pussar varandra i rollen sen ser man dom nästa dag på stan med sin flickvän. Ja ni fattar kanske vad jag menar, det är lättare att se på tv för då har man distans till det hela.
Nu blir det jobb för mig onsdag till lördag men jag hoppas att jag ska få små glimtar av solen ändå.

21år

Idag fyller min bror Gustav 21! Grattis! Det blev stor kalas med massa folk och gott fika!
Idag har jag även hunnit med att ta en springtur, solat och varit på stan och köpt en bikini. Äntligen har jag hittat en som passar!! det är ju sensation! Blev en "vanlig" svart överdel och en underdel från h&m med ett mönster i lila och korall(är finare än det låter!), jag är nöjd.

By the way, visst är det härligt att solen äntligen vill synas!

Midsommarafton

Det blev en mycket mysig midsommar afton måste jag säga. Det tog lite tid innan vi hittade ett ställe där vi kunde vara och det inte var så mycket annat folk men till slut så blev det vid Bureå camping, vid stranden där. Det blev grill, bad, mys, brasa och mycket mer. Tyvärr så blev jag och Sannah bestulna, och det var inte vad som hälst som blev stulet utan våra bikinitrosor. Ja, båda blev av med våra bikiniunderdelar under natten. Helt sjukt! Vem tar en bikinitrosa som hänger i ett träd?!
Sen så gjorde jag och Sannah den här klassikern, lägga 7 olika sorters blommor under kudden,men inte drömde jag om min blivande man inte, nej, jag drömde inget alls. Men nu ska vi inte fokusera på de dåliga sakerna, vi hade jättemysigt. Tack alla för en trevlig midsommar:)

Ska försöka lägga ut bilder senare för just nu funkar det inte för mig.

Midsommar

Förs och främst måste jag bara säga att midsommarafton är sjukt överskattat, precis som nyårs och valborgs. Inget ont om de här dagarna men man har ofta stora planer och det blir aldrig lika kul som  man tänkt sig.(jag vet att ni känner igen er) Därför är mina planer för den här midsommaren inte planerade veckor i förväg, utan hyfsat spontana, det brukar alltid blir roligast med de spontana sakerna.
Det som ska ske är i alla fall följande: Vi ska några vänner åka iväg till någon strand och ta med oss tält och lite mat. Sen blir det att grilla, bada, mysa vid brasan mm. Det som är lite synd är att vädret inte är sådär jättebra, men det får man leva med helt enkelt.

Hittills har dagen bestått av en släktlunch hos min moster med hemmagjorda köttbullar och sen jordgubbar och glass:) Jag har även hunnit en kort sväng till stan och köpt en present till min bror som fyller år på måndag.

Nu ska jag städa lite och sen blir det att byta från klänning till underställ, mjukis och tjockjackan för då ska det ut och campas! Ha en så trevlig midsommar alla! :)

Miljövännerna

Igår var det party på hos Tim här på kallholmen, mycket trevligt måste jag säga! Massa trevliga människor, bad och bastu. Det blev premiär doppet för mig i år faktiskt, rätt så kallt fast lätt värt de ;)

Idag har Sannah tagit körkort!!!! GRATTIS!! :) :) Vi har varit ute och kört runt lite med bilen (jag tvingade Sannah) innan hon skulle och jobba. Sen blev det longboard och sen mys på siporex. Annars har dagen spenderats med att se film och varit i nya lägenheten och kollat lite. Börjar likna något nu fast det känns ändå som att det är länge kvar.

Två saker som är värt att nämna från igår är: 1.VI har sålt huset! :) 2. Jag och Samuel fick dagens applåd av någon för att vi tänkte på miljön när vi åkte longboard till balen. Hahah jag vet inte vart den här miljövinkeln kommer ifrån men det är bara att tacka och ta emot!

Studenten 09

Lisa & Jag

*Pust*..

...kom just hem från en löpartur, jobbigt men härligt. Förut hatade jag att springa men har nu börjat inse att det är ganska härligt när man får göra det i sin egen takt och på sina egna vilkor.

Idag har jag jobbat med att ändra designen på min blogg, det går väl inte sådär jättebra, jag fattar inte att det är så komplicerat? Jag tycker väl ändå att jag är normalbegåvad men nej, jag fattar inte. Så om någon känner för det så tar jag gärna emot hjälp!

Nu väntar jag på Sannah, vi ska chilla hos mig ett tag sen är det fest ikväll hos Tim :) Blir bastu, bad och trevligtheter. Men jag är ledsen för alla ni som ska dit för tyvärr så har jag ingen bikini så det får bli nakenbad för mig, nej jag får försöka styra upp det där så inte alla får men för livet.

Tänkte lägga upp lite studentbilder, de kommer snart!

Första dagen

Yeah! nu var det dags även för mig att bli en bloggare! haha vi får väl se hur det här kommer att gå, men jag ska ge det ett försök.

Idag har varit första dagen av resten av mitt liv kan man säga. Skolan är slut och nu börjar det "verkliga" livet, även fast jag kännt att jag nog levt det länge men.  Dagen har spenderats med att byta lite studentpresenter och på kvällen chillat med vänner på Kallholmen. Sen blev det en film för mig och Sannah, riktigt bra faktist, "Center Stage: Turn It Up". Den rekomenderas till alla som gillar dansfilmer. (+ att det inte skadar att den manliga huvudrollen liknar Måns Zelmerlöv ;))

Ja det här var altså mitt första inlägg som bloggare. Hoppas att det duger.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0