Ett till

Bara för att jag har varit så dålig på att blogga i veckan så kommer jag att göra ett till inlägg idag:P

Min dag har bestått av en springtur, stå i kö på primark för att byta en tröja, fika gratis på Julias jobb(awesome morotskaka+ cappuccino) sedan jättegod wok till middag! Ikväll har Julias pojkvän kommit hit också:) Nu ska kvällen spenderas med lite Ben&Jerrys och lite serier:)

Imorgon kväll så ska jag på Halloweenfest också! Den är hos Rebecca och Elisabets kompis och min outfitt kommer att vara "japans skolflicka" hah kommer att bli king!

Sälja tvålar

Förlåt, förlåt att jag inte har skrivit nått på hela veckan typ. Men jag har varit lite hemlighetsfull eftersom det har varit jobb på G. Jag har har varit på en intervju på Zara i covent garden men dom sökte en lagerarbetare typ så jag sa nej till det jobbet. Samma dag ringde nämligen chefen på Elisabets jobb och ville att jag skulle börja där. Så nu jobbar jag i Covent garden med att sälja tvålar:) Det är inte det roligaste men det funkar för nu:)

Annars så har veckan innehållit, jobbsök, lite shopping och andra trevligheter :)

Idag så har jag hunnit med en springtur och sen så ska jag nog gå och fika på Julias jobb:)

Jag ska...

...uppdatera i morgon!

Onanon

Igår kväll så for jag och Julia till Picadilly Circus och gick ut och dansade:) Det var superkul! vi hamnade på en klubb som hette "onanon". Det var mycket fram och tillbaka innan vi bestämde oss hur vi skulle göra. Vi skulle först hänga med några andra ut men dom var så sega så vi drog själva. Blev mycket dans och trötta fötter innan vi var hemma vid halv 4:) Awesome kväll!

Idag så har vi varit på borugh market(vet inte hur det stavas) och sedan gjort lite turist aktiviteter(ja jag vet, inte coolt:P) det blev en sväng till tower bridge och till ägghuset som jag kallar det. Sedan så träffade vi Anna, Wendy och en till tjej och fikade. Sen var det dags för Julia att gå till jobbet och jag vandrade hem och har nu fått i mig lite mat:) Resten av kvällen kommer troligtvis att spenderas med en film och Ben&Jerrys! (för övrigt så kostade glassen endast 1,5 pund vilket är ca 17kr!!!)


Borugh market


Tower Bridge


Ägghuset;)

Victoria park

Idag så har jag suttit lite i Victoria park (parken som ligger just vid oss) och läst min nya bok i solens sken. Har även hunnit tvätta och gått en promenad. I helgen så blir det inget jobbsökande utan det blir helg från det också. Sedan på måndag så är det nya tag som gäller, ut med fler cv:n!

Ikväll så blir det utgång, vet inte vart ännu men det blir nog trevligt!:)


Victoria Park

Tofflor

Idag så blev det som tidigare planerat att lämna ut ännu mer cv:n. Sedan så blev det lite shopping också:) Jag har inhandlat ett par tjocksockstofflor, en stor kofta och ett par mjukisar. Känns bra att jag inte ska behöva frysa hemma nu:) Tyvärr så har jag ännu inte hittat nån jacka, det börjar bli lite kris med det snart. Men nu såg jag på vädrat att det skulle bli lite varmare här i några dagar så jag klarar mig ett tag till!


Mina nya tofflor:)

Förlåt

Jag ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat på länge nu, men har inte orkat;) Jag kan göra en snabbgenomgång så är vi back on track.

Söndag: här blev det brick lane marknad och sedan att handla mat. Tog det lugnt och läste ut min bok.

Måndag: här var det en chilldag med Julia, vi såg en massa greys anatomy och bara tog det lugnt.

Tisdag: dagen började men en springtur. här skulle vi byta mobilabonemang, men bara Julia kunde byta för jag är tvungen att ha mitt i 2 veckor till, vet inte om jag kommer att orka byta för det funkar ganska bra det jag har ändå. Men det tog iaf jättelång tid för vi var tvungna att gå fram och tillbaka för att fixa massa nummer och grejer. Efter det så åkte vi in till oxford street och skulle leta jackor, vi var alldeles för trötta så det blev inget av. Istället åkte vi till Couven Garden där jag delade ut ännu mera cv:n. Sen på kvällen blev det nya HIMYM :)

Onsdag: ja det var då igår, vi åkte då till britich musem och kollade på mumier och annat, det var trevligt. Sedan så gick vi i soho och köpte oss varsin ny bok (på engelska då) så att vi kan öva oss ännu mer på de:) sedan på kvällen så var vi på bio:) vi såg "the imaginerium of dr Parnassus" med Heath Ledger, det var en mycket skum film måste jag säga! hah fattade inte riktigt vad som hände ibland men:P

Torsdag(idag): hittills har jag hunnit med en springtur och nu ska jag ut och leta jobb igen, måste även hitta ett par tjocksockar:)

Notting Hill

Dagen började med att jag tog det lugnt, läste lite och chillade på innan jag tog mig nån stans. det blev Notting Hill idag först virrade jag runt lite men sen hittade jag till marknaden där. Den var helt okej, men jag måste säga att jag gillar marknaden på Brick Lane bästa hittills så jag kanske tar mig en sväng där i morgon. Sen efter Notting Hill så åkte jag och träffade Anna (Julias syster) och drack te hemma hos dom, mycket trevligt! När jag kom hem så skulle jag bli bjuden på mat för Elisabeth höll på att laga. Det tog till slut ca 3 timmar innan det var klart i ugnen! haha till slut gav vi upp, det blev aldrig klart. Men det blev ändå helt okej:) när vi hade ätit var klockan typ halv 11 så resten av kvällen har spenderats med en film.

Nu blir det nog att sova sen får vi se vad morgondagen för med sig!

Jobbjakt

Idag så har jag varit på jobbjakt igen, så nu är det bara att vänta och se om jag får nått napp. Börjar bli lite rastlös nu utan jobb men det har ju inte gått så lång tid än så:) Nu ska jag och Rebecca gå ut en stund och sätta oss nån stan å chilla, blir nog bra för jag är jättetrött. Det är skumt att jag är trött fast jag ändå har sovit mycket:P I morgon så får vi se vad det blir att hitta på, nått mysigt!

Inte menat

Ja idag så var det då telefonintervju. Den gick fort, var bara 3 frågor som jag skulle svara på men det var typ om förtaget och det visste jag inte mycket som så jag hittade på lite:P tyvärr så ringde dom inte tillbaka men, i guess it wasen't meant to be;) Sen så har jag varit i Couvent garden och gått runt lite, ver mysigt:) Jag gjorde värsta duktiga middan sen så har jag chillat hemma och tagit igen lite på alla mina serier som jag har hamnat efter i nu den senaste veckan.

Nu ska jag nog fortsätta se lite sen blir det att sova.

Jag hoppas verkligen att någon ringer i morgon om nått jobb, så fortsätt att hålla era tummar!

En vecka

Ja nu har det gått en vecka här i London och det känns riktigt bra! Idag har varit en härligt dag:) Började med fika på ett jättemysigt te ställe med Rebecka en av mina roomies, vi åt mackor och drack de, supertrevligt! (ja ni har fattat det rätt, jag har börjat dricka te)(!). Sedan så blev det att åka ut till high street kensington och träffa Cass. Jag och han var sedan runt och delade ut mina cv, han var den som var mest taggad och pratade för mig så att jag fick säga åt honom att det faktiskt var jag som skulle söka. Sedan på vägen hem så hoppade jag av och träffade Julia och hennes syster+pojkvän+roomie och åt lite soppa på en mysig restaurang. Nu är vi då tillbaka i lägenheten och snart blir det nog att sova:)

Sedan så ska jag ju berätta det bästa med dagen. När jag och Rebecka satt och fikade ringde det från Oasis på Regentstreet och dom ville göra en telefonintervju med mig i morgon!! Så nu hoppas jag att jag kan få jobba där!:)

Håll alla tummar för mig!

Bilder

Idag har jag och Julia chillat runt lite sedan så träffade vi Agnes och Josefin och fikade i Hyde Park, mys :)

Nu kommer lite utlovade bilder!


Erik Hassle på klubb yoyo


Fika i Hyde Park


Nya skor


Köket


Toan


Mitt+Julias rum

Vårt rum igen

NI nummer

Idag så har jag ringt och bokat tid till ett möte så att jag ska få ett national insurens number. Jag fick en til den 9 november! om en månad alltså, men det är nog okej, man kan börja jobba ändå. Annars så har jag hunnit mer en springtur idag, blev en exrta lång eftersom jag inte visste riktigt vart jag skulle springa och det blev lite fel så jag var ute i ca 1 timma, men det var härligt! Sen så åkte jag till camden market och har gått runt där lite, fans massor med saker, perfekt ställe att köpa presenter och sånt.

Igår så var jag också på marknad fast då på Brick Lane, måste säga att den marknaden var nog bättre:p Sen så var jag duktig och "stor" handlade(vuxen poäng) så att jag har lite grund grejer så att jag kan laga mat och sånt:) Sen på kvällen så gick vi ut och träffade två av dom som vi hängde med i fredags, det var chill:)

Nu hoppas jag att alla håller tummarna för att jag ska få ett jobb snart! :)

Har glömt...

..att säga att jag har ett nytt nummer! så om ni vill ringa eller sms:a så tryck in följande:
07570088592

Nu händer det grejer!

Ja men då var det fjärde dagen i London. Igår så flyttade jag in med Julia i Bethanal Green. Det är en jättefin lägenhet så det känns riktigt bra! Fick även igen lite pengar från hostelet för att jag inte behövde stanna alla nätter, så det var ju bra:)

Annars då, ja i fredags så var jag och pratade med en på GAP och han skulle skicka runt mitt cv till andra GAPs också, sen var jag runt lite mer och lämnade ut cv:n så nu är det bara att hoppas på att få napp! Sen på kvällen så var jag hit till Julia och Hanna och åt middag (tacos) sen så var vi ute på Brick Lane och for runt. Vi träffade några trevliga mänsikor som vi följde runt på olika klubbar, mycket trevligt:)

I går så var jag och chillade lite i Hyde Park, åt lunch där och så. Sen så for jag till SOHO och tittade lite. Efter de så hittade jag ett par jättesnygga skor som jag köpte!! lägger ut bild på det sen. Sen tog jag mitt pick och pack(min 20kg väska+dator+stora handväska) och begav mig till mitt nya hem. Tog mig kanske en och en halv timma att ti mig dit för att jag fick släpa väskan! Sen såg vi film och chillade lite resten av kvällen:)

Nu ska vi åka till Brick Lane och gå på söndagsmarknad!

En kväll men Hassle

Igår så följde jag Agnes och Josefin till en klubb där Erik Hassle spelade. Har inte lyssnat så mycket på han men måste säga att han var mycket bra! Det var en härlig stämning på klubben också så det var trevligt:) Sen så chillade vi där till typ 12 och när vi skulle hem skulle dom följa mig till hostelet och sen slutade tuben gå så de fick gå hem! hahah jag hoppas att det gick bra!

Sen så han jag även med att gå och överraska Cass på H&M, det var jättekul att träffa han igen! Träffade även Abdul och några fler. Det tog ett tag innan de flesta kände igen mig:P Cass och dom andra tyckte att jag skulle söka jobb där så nu ska jag fylla i nått på internet så kan Sara ta mig på intervju. Jag han inte prata med henne själv men hon sa till Alex att det var så jag skulle göra:P

Idag så ska jag åka till GAP vid Harrods och lämna mitt cv, har pratat med en tjej där och det kan finnas en chans att jag får jobb där!


PS. Londonbrudarna! ni vet han som höll tidnigen vid tuben? ja, han står fortfarnade kvar! jag försökte ta ett kort på han men det gick inte så bra, ska försöka igen;) DS.

Första dagen i London

Ja men då var man framme då! Skönt, jobbigt, spännande:) Idag så har jag varit och delat ut lite cv:n och nu ska jag nog gå till H&M och hälsa på Cass:)
Ikväll blir det kanske Erik Hassle med Agnes och Josefin (tror att det var så hon hette):)


Redo

Sådär då var allting packat och klart, passet redo och biljetten i högsta hugg!

I morgon 17.00 landar jag i LONDON!

PUSS


I morgon bär det av!

I morgon så åker jag till London!! kan knappt förstå det, men jag är taggad och mycket nervös. Packningen går väl sådär, men nu ska jag skärpa mig och styra upp de. Klockan 10.20 går flyget från Skellefteå och 15.20 från Arlanda.
Ikväll blir det ett sista barbell pass och sedan att säga hej då till vännerna, kommer nog att avsluta kvällen med nya avsnitt av Gossip och HIMYM :)

Igår så blev det att fara med Samuel, Joel och Sannah och bada och basta. Jättemysigt! Annars så han jag med att börja packa, fika med Elin och Kristin och handla lite med mamma:)

Nu hoppas jag att alla håller tummarna för att det ska gå bra för mig ;)

Ny väska

Idag är det söndag och dagen har innehållit jobb, middag på restaurang med föräldrarna och sedan träning. Nu är det bara måndag och tisdag sedan så bär det av mot nya äventyr! Jag känner mig taggad! just i nuet i alla fall, känslorna far fram och tillbaka mellan sjukt nervös och väldigt säker, men så är det väl när man gör en sån här grej;)

I mitt tidigare inlägg så sa jag ju att resväskan var framme, det var den men nu är den utbytt. Jag insåg att det inte fans en chans att allt skulle rymmas så nu är en större väska redo. Har inte börjat packa ännu, men det blir måndag och tisdags syssla.

I går så hade vi myskväll här hos mig. Det började med att vi gjorde mat och sedan så blev det båda Arn filmerna, mycket mysigt!

PS. har kanske fixat ett boende i London! DS.


Vad letar dom efter? ;)

Väskan är framme..

Idag så åkte resväskan fram! Så nu står den här på mitt rum och väntar på att jag ska fylla den. Och full kommer det verkligen att bli, jag vet inte hur jag ska rymma allt! Kommer att bli att pressa ner sakerna. Men ja, det problemet tar jag itu med lite senare. Jag har inte börjat packa några saker ännu men idag tog jag tag i det hela och började göra en packningslista. Det känns bra, då börjar jag få lite koll på det hela.

Annars så har jag pysslat på hemma idag, har hunnit äta lunch med pappa inne på stan. Nu på kvällen så blev det först idol sen häng på brulle.

Har fått igen min kamera nu också, dom hittade ju såklart inget fel så då var det bara att tacka och ta emot. Men men den är fin:) Förra gången den kom så fick jag med en sån där "bounty" godis och denna gång så blev det en snickers, så jag funderar på att skicka iväg den igen och se vad det blir för godis nästa gång;)

Nu är det dags att sova och imorgon blir det jobb på vero 12-15!

RSS 2.0