1 vecka!

Idag är det 1 vecka kvar tills jag åker till London! Känns nervöst men otroligt spännande!

Ikväll blir det middag ute med Sannah och Elin, ska blir trevligt:)

Sen så har jag ju skaffat Skype också, så om nån vill lägga till mig så vi kan prata när jag är där borta så sök på Hedvig.lundstrom, så ska ni hitta mig!

Sortering

I kväll så har jag varit och ätit middag hos Joel med han, Sannah och Samuel, mycket mysigt! Annars så har jag spenderat dagen med att baka och sortera i alla våra recept, det är helt galet vad vi har mycket av dom! Men nu är det i alla fall lite struktur på det hela.

Annars så händer det mycket på London fronten, har både boende och jobb sådär halverst på G, så det känns ju bra! I morgon så är det 1 vecka tills jag åker!!

Nu blir det nya Gossip Girl:)

Sön

Idag så har jag hunnit med mycket, känns bra, jag gillar fullspäckade dagar! Började med fikafrämmande här hemma, sedan så var det kalas hos min kusin som gällde. Efter det så åkte broder tillbaka till sthlm, känns som jag knappt han träffa han nått och nu kommer vi troligtvis inte träffas igen innan jul! Sen så var planen att fika med londongirlsen men just då jag hade satt mig vid middagsbordet och tagit första tuggan så blev det bestämt att vi skulle äta på Tatung, så då var det bara att släppa gaffeln och slänga sig på cykeln. Men tyvärr en kort middag för mig eftersom att jag skulle iväg och träna men det var trevligt att vi han träffas en stund iaf:) Dom överraskade mig men en jättemysig present, ett fotoalbum med massa bilder från när vi var i London som jag kan ta med mig nu när jag ska åka. Jag måste säga att jag blev huuuuur glad som hälst! hade verkligen inte förväntat mig nått, började nästan gråta...TACK!!!!! Sen efter träningen så kom Sannah hit och vi såg nya Grey's avsnitten och åt Ben&Jerrys som Sannah hade tagit med sig, mys!

En jättebra dag!

PS. Nu känner jag mig alldeles nostalgisk och lägger upp några London pics! DS.






Fre-Lör

I fredags så var det jobb 12-19 och sen var det bara stressa hem och duscha och äta å allt, sen begav jag mig till Elin. Där blev det idol sen massor med singstar och sedan så gick vi ut på Station. Det var väl helt okej där, massor med grisiga 91:or, dom är helt galna! Har dom aldrig varit runt människor tidigare eller?haha! Men det var en trevlig kväll:)

I går så var cellen och jobbade på allmosan mellan 10-15. Vi började med frukost tillsammans och sen avslutade vi med gooo fika:) Mycket trevligt! Sen så var det barnvakt som gällde. Jag och Samuel var och åt på max och bowlade med mina kusiner. Gick som bra allt tills dom skulle sova, då blev det uppståndelse som vanlig ;) Efter vi varit där så åkte vi på obs och köpte lite godis och träffade på en galen, fullkvinna. Haha, hon var väldigt upprörd! Sen blev det film och mys hos Joel. En mycket händelserik dag:)

Idag så har jag ett fullt schema liksom gårdagen. Berättar med om det senare!

Bio

Igår kväll så var jag på bio och såg "flickan som lekte med elden" en helt okej bra film. Eftersom jag har läst böckerna så är det som vanligt alltid svårt för filmen att leva upp till boken, men ja den lyckades väl okej. Annars igår så var det jobb som gällde.

Idag så ser dagen lugn ut, blir att baka lite kanske och fixa lite hemma. Det är fortfarande massor som behövs göras! Sen blir det troligtvis att träna på kvällen och sen får vi se. Igår kom min bror hem också, han ska var hemma över helgen så det är ju trevligt att ha lite sällskap här hemma på dagarna:)

I tisdags så var jag och fikade med Frida, mycket trevligt:)

Såg att det var någon som ville ha bilder från i lördags, ska se om jag kan fixa några. Det som är synd är att alla bilder suger för det är nått fel på min nya kamera, men jag ska få skicka igen den och kanske få en ny:)

PS. Mindre än 2 veckor kvar tills jag åker!!!!!DS.

Ja då var det måndag igen

Helgen har varit bra måste jag säga:) På lördag så var det kalas hos min kusin och sen party på kvällen. Han in på stan och hämta mina nya glasögon också, dom är najs!(ska försöka lägga ut en bild) Är lite ovan vid dom men det blir bättre och bättre. Sen så var det jobb på söndag och sedan dubbel träning på kvällen. Idag så var det jobb som gällde, jag kommer att jobba hela veckan eftersom Petra är sjuk.


Ps. När jag var på ica idag så såg jag Sour cream & Bearnesé chips!!(?)Ds.

Going away/födelsedags/inflyttningsfest

Nu blire party:)

Vilken besvikelse

Ingen Lucas och Payton i one tree hill längre! Vad händer? det är ju dom som är serien! Nej nu är jag mycket besviken. Jag tyckte förra säsongen var sådär, men det här kommer ju att suga. Nej, jag röstar för att som skulle ha lagt ner serien efter 4:e säsongen, efter det så har det blivit för mycket. Händer ingenting, travar bara på med deras små problem, nej nu är jag less!


...Fast jag kommer nog ändå att se klart säsongen om jag känner mig själv rätt.

Nya avsnitt!

Ja då är man hemma efter en till dag på jobbet. Blir jobb även i morgon för min del:) Hoppas att hinna med en springtur på morgonen också.

Nu så blir det att se nya avsnitt av ONE TREE HILL och GOSSIP GIRL!! :)

Denna helg

Denna helg har varit fylld av kalas och födelsedagar. I fredags så fyllde som sagt min mamma år. Jag, Joel, Olov och Affe tog med Sannah på en resa till IKEA Haparanda och åt sen middag på restaurang och hade det trevligt:) Det var våran 20års present till henne. Jag hade även gjort en tavla med massa bilder på jag och sanna genom åren, hahah vissa var riktigt fula!

Sen på lördag så fyllde Sannah 20. Jag och mamma hade gemensamt kalas för släkten på dagen och sen så var det fest hos Josef på kvällen(han fyllde 20 idag). Han även in till stan och hämta min nya kamera så nu kanske det kan komma lite bilder igen på bloggen.

Idag har det varit storcell sedan så har jag hunnit med att träna lite. Nu på kvällen har Sannah varit här och vi har sett nån jätteskum film, "The Reader". Nu så är det dags att sova känner jag, imorgon så blir det lite ärenden och sedan jobb:)

Nya glasögon

Idag har jag införskaffat nya glasögon, känns mycket bra! I morgon är det den 11 september och då fyller min mamma år så då blir det att vakna tidigt å fixa fika på säng, myyys. Sedan så bär det av på äventyr! (berättar mera sen)

19år!

Idag fyller jag 19år:)

En månad kvar!

Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker till London!! Jag taggar:)

Dagen har innehållit en synundersökning, mys med mamma, 60års kalas och sist men inte minst grillning vid brasa med vänner. En bra dag måste jag säga!

I morgon blir det middag med Londontjejerna minus Lisa(Lisa kom hem till mig), ska bli trevligt:)

En vecka

Ja då har man bott i stan lite mer än en vecka då, måste säga att jag stortrivs! :) Har inte orkat uppdatera så mycket i veckan men ja, så blir det ibland. Har varit mycket att göra. Har bokat hostel i London nu så då har jag det klart. I morgon är det exakt 1 månad kvar! hjälp!

Nu blir det snart middag sen så ska jag å träna på 360. Efter det så blir det eventuellt bastu i Örvken:)

Nu är jag trött

Jag känner nu efter några dagar med mycket skruvande och uppackning att jag känner mig sjuk trött. Det har varit sjukt mycket att göra dom senaste dagarna så när man väl lugnar ner sig så kommer tröttheten.

Igår var jag och klippte mig, var osäker om luggen skulle få stanna med det blev så trots allt. Kanske blir förändring nästa gång ;). Vill som göra nått nytt men vet inte riktigt vad! Annars så jobbade jag med att skruva ihop vårat nya tvättställ igår men det var nått som inte stämde så jag blev inte klar. Sen på kvällen så var det personalmöte på vero.

Idag så kunde jag äntligen sova ut på morgonen, har haft lite svårt att sova dom senaste dagarna med jag hoppas att det blir bättre nu. Sen så var jag och handlade lite och gjorde lunch så kom mamma och pappa hem och åt med mig. Sen så blev det in till stan en sväng. Efter middan så åkte jag och pappa iväg på jakt efter en ny tv, vi hade sett ut en på onoff men hon som skulle sälja den till oss var så dålig att vi inte köpte den. Då gick vi på expert istället och köpte en annan :) han som var där var en otroligt mycket bättre försäljare, plus att vi fick en bättre tv där också! Det är intressant tycker jag hur mycket det kan avgöra när det kommer till vilken service man får.

I morgon blir det lunch med mamma på stan och så ska vi kolla på nya glasögon till mig:)


Skulle vilja ha Rachel Bilsons eller Leighton Meesters hår.

RSS 2.0