Slutkörd

Mycket har hänt sedan den senaste uppdateringen, jag har hunnit med 5 awesome dagar i Stockholm, firat det kinesiska nyåret i chinatown och jobbat 23,5 timmar på två dagar.
Vi kan ju börja med Stockholm, det blev en superbra resa! Han träffa massa vänner, gå på bio, äta god mat, shoppa lite, ha spelkväll och mycket annat. Helt klart en värd resa!
Sen så var det alla hjärtans dag på söndag men istället för att fira det så firade vi det kinesiska nyåret med kinamat i chinatown!
På måndag var vi tillbaka på oxford street igen och dagen började klockan 7 och slutade 20.00. Idag började jag också 7 men fick gå hem 19.30 ;) Det har varit två dagar med galet arbete och nu är jag helt slut. Men imorgon så blir det sovmorgon och sedan så är det invigning för det nya Bershka. Ska bli en spänade dag! Vi har även fått nya uniformer inför nyöppningen och den här gången så är det faktiskt snygg vilket är en otroligt upplyft från den gamla "koklänningen".

Sen så kommer ju Sannah i morgon också, längtar!!

PS. Grattis på namnsdagen Julia:) DS.

En försmak av Sverige

Jag som hade ställt in mig på vår i London nu men nej, idag så har det snöat! Men det var väl lika bra för då fick jag smaka lite på hur det blir nu när jag ska till Sverige!
Imorgon klockan 14.30 kommer jag att befinna mig på Svenks mark:)

Fredag igen:)

Och så var det fredag igen! veckorna går så sjukt fort! men det kan väl vara både bra och dåligt ibland. Men det här veckan är det bra för på tisdag åker jag till STHLM! ska bli king att få åka dit och träffa massa folk:) Men innan dess så har jag 3 dagar med jobb framför mig. Har jobbat 2 dagar i Westfields och det har gott bra, det är ju lite annorlunda men det är en erfarenhet det också:) sen så är det flera från mitt vanliga jobb som är där så det är inte bara nytt folk.
Igår var jag ledig och då åkte jag ut på jakt efter en ny bok, men tyvärr misslyckades försöket och det blev att ta en av böckerna som jag redan hade :P Idag så har jag promenerat till Julias jobb och sagt hej till henne där, hade inte varit där förut så det blev en liten upptäcktsfärd där också:) Sedan så har jag spenderat den senaste timmen man att sitta i parken och läsa. Nu börjar verkligen vårstämningen komma till mig, idag är det sol och ca 8 grader varmt! Nu så ska jag snart göra lite mat och sedan så åker jag iväg till jobbet. Jobbar 18-23 idag, imorgon 11-19.30 och på söndag 11.30-18. Jag hoppas dock att jag ska hinna med nått annat i helgen men vi får väl se hur det slutar:)

Resten av lediga veckan

Ja nu blev det som det brukar igen, ingen uppdatering. Men jag var ju duktig i 4 dagar i alla fall! Men nu kan jag ta en sammanfattning av resten av mina lediga dagar.

Fredag så blev det som tidigare nämnt en sväng till National History museum. Där kollade jag in dinosaurier och annat historiskt. Men jag måste erkänna att jag inte riktigt har tålamod att gå på museum 2 dagar i rad;) Sedan så gick jag upp mot High Street Kensington och strosade där ett tag. Sedan efter många om och men så åkte jag och Julia till KOKO och spenderade kvällen där. Julia var sjukt trött efter jobbarveckan och musiken var sådär så det blev ingen helnattsgrej, men ändå en helt okej kväll!:)

På lördag så åkte jag och Julia till Hyde Park och köpte med oss lite fika och satt där i solen och läste och tog det piano. Sedan på kvällen så var vi och åt middag med huset och Elisabets vänner från sverige. Vi var på ett supermysigt ställe som heter Bonnington Café där dom serverar vegetarisk mat, mums! :)

Igår (Söndag) så gick jag och Julia till Flowermarket (ligger i närheten) och tittade i massa mysiga småbutiker. Vi träffade även på Kiera Knightley i en liten butik där. Sedan så blev det även en liten sväng på Brick Lane!

Så nu idag har jag haft min sista lediga dag och den har spenderats med en liten shoppingsväng (blev inget inhandlat) och en sväng till Regents Park där jag satt en stund i solen och läste. Men nu är det bara att ladda om igen för imorgon så börjar arbetet i Westfield!


National History Museum

Min nya kompis




RSS 2.0